AKTUELL INFORMATION ANGÅENDE COVID-19, CORONAVIRUSET

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring Covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter.

Hur arbetar vi för att du ska känna dig trygg?

Reser du med husvagn eller husbil är en stor fördel att du har möjligheten att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö. För att säkerställa en trygg miljö för både gäster och personal arbetar vi just nu med att förstärka städrutiner och anpassa anläggningarna efter den nya situationen. Städning dödar viruset och god handhygien hjälper till att hindra eventuell smittspridning, så att du även ska känna dig trygg i servicehus,  och om du bokat stugboende.

Campingplatser omfattas inte av sammankomstförbudet

Den 11 mars beslutade Regeringen på rekommendation av Folkhälsomyndigheten att man begränsar sammankomster med över 500 deltagare. Detta som ett led i att hindra spridningen av coronaviruset (covid-19). Precis som hotell omfattas campingplatserna inte av förbudet mot sammankomster med mer än 500 personer. Däremot påverkas evenemang på och i anslutning till campingplatsen.

Om förutsättningarna skulle komma att ändras kontaktar vi alla berörda gäster som bokat via e-post med aktuell information.

Fri ombokning fram till 7 dagar före ankomst

• Sker avbokning 7 dagar eller fler före tillträde får du tillbaka 100 % av avtalat belopp, dock
inte bokningsavgiften (Braintree).
• Sker avbokningen 6-2 dagar före tillträde får du tillbaka 25 % av avtalat belopp.
• Vid senare avbokning än 2 dagar före tillträdesdag enligt avtal, eller om du avbryter
pågående vistelse utan giltigt skäl, återbetalas inget belopp.

Gäller säsongen 2020.

Detta gäller för avbeställningsskydd

Ordinarie regler för återbetalning/ombokning gäller.

Kontakta oss

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta gästservice på info@arkosundscamping.se

Mer information

På Folkhälsomyndighetens webbplats hittar du svar på många frågor om coronaviruset och generella råd för att undvika att smittas.